Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

SailingPegasus.nl - Zeilen met de Pegasus - Blogdetails
Datum: 1-11-2015    Extra boekenplanken
 We nemen toch meer “echte boeken” mee dan we eigenlijk van plan waren.
Er gaat natuurlijk de nodige “vakliteratuur” mee, een aantal boeken, welke een speciale herinnering hebben en ook “gewone” leesboeken ter ontspanning. Er wordt gezocht naar een goede oplossing voor het maken van extra plankjes. Na wat “brainstormen” komen we tot een aantal goede ideeën, die we verder uitwerken. In onze slaapkooi is nog genoeg ruimte over om een 3-tal plankjes te maken. Dus wederom naar de bouwmarkt voor de nodige materialen.
We maken de planken van Okumé hout, het soort hout wat watervast is en welke we bijna overal voor gebruiken. We maken een klein smal plankje boven ons hoofdeinde om een aantal kleine boekjes en een paar verzamelobjecten van Caroline neer te kunnen zetten (met voldoende ruimte om ons hoofd niet te stoten. Ik heb niet veel objecten uit mijn verzameling meegenomen naar de boot, maar een paar dierbare beeldjes e.d. moeten wel een plaatsje krijgen aan boord van onze Pegasus. De beide olifanten die ik van Vincent, mijn jongste zoon, heb gekregen krijgen zo ook een speciaal plekje. We maken verder 2 stevige boekenplanken aan ons voeteneind en zijkant van het bed, waar de wat grotere en zwaardere boeken op kunnen staan. Hierdoor moest het net waarin onze Kit de kater sliep wijken, maar niet voor lang, want meneer accepteerde echt niet dat zijn plekje werd opgeofferd.
Uiteindelijk hebben we een slaapkooi, voorzien van een eigen bibliotheek, een net voor Kit en een gezellige plek om te relaxen!
----------
 
     << Terug >>