Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

SailingPegasus.nl - Zeilen met de Pegasus - Vakantieplannen 2013
We zijn alweer plannen aan het maken voor de zomervakantie van 2013. Een beperking voor het maken van onze plannen is dat we maar 3 á 4 vakantie hebben, waardoor de afstand redelijk bepaald wordt. Zuid-Engeland of Ierland lijkt ons wel een mooie gebied om naar toe te zeilen. Ervaring op doen door de drukst bevaren route ter wereld te zeilen kan in ieder geval nooit kwaad. Ierland heeft mij altijd getrokken, de muziek, het land, de mensen en niet te vergeten de gezellige pubs waar vaak bandjes optreden. Fred en ik hebben, tijdens onze vakanties samen, altijd wel ergens een leuke Irish Pub gevonden. Onze favoriete pub is The Dubliner (http://www.thedubliner.nl) in Enkhuizen. Minimaal één keer per jaar zeilen we hierheen om te genieten van de bandjes die daar optreden.
 
Ierland dus! Via internet kwamen we op de site http://www.zeilrace-rally.nl/ terecht. Zij organiseren in 2013 een zeilrace-rally van Scheveningen naar Cork (Ierland). Zeilen met een beetje competitie, nieuwe mensen ontmoeten, andere ervaringen op doen is wat we graag willen doen.
 
In het voorjaar van 2012 hebben we Jaap & Jolanda leren kennen. Samen met hen zijn we, in de zomervakantie van dit jaar, naar de Kanaal eilanden gezeild. We hebben een fantastische vakantie gehad en zijn een stel lieve vrienden rijker! We hopen dat ze dit jaar ook weer met ons mee kunnen/willen zeilen, al is dat nog niet helemaal zeker. In ieder geval streven we er naar om weer een hele leuke tijd te hebben met dat te doen wat onze grootste passie is, zeilen!
 
Maar om zeker te zijn dat we mee willen doen aan deze zeilrace-rally gaan we eerst maar eens naar de informatieavond (http://www.zeilrace-rally.nl/index.php/27-nieuws/105-informatie-avond-scheveningen-cork) die georganiseerd wordt op vrijdag 14 december 2012 te Muiden.
Hierna zullen we verder kijken wat we doen, kortom wordt vervolgd……