Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

SailingPegasus.nl - Zeilen met de Pegasus - Blogdetails
Datum: 10-12-2014    Kit
 Geboren op 29 juli 2014 in Hazerswoude-Dorp, samen met mijn broer en zus. Mijn moeder is een alleenstaande moeder, mijn vader is al voor onze geboorte spoorloos verdwenen. Toen ik 6 weken en drie dagen oud was, nog maar 650 gram woog, hebben Caroline en Fred me opgehaald om me mee te nemen naar hun huis in Alphen aan den Rijn. Ik werd Kitty genoemd, omdat ze er namelijk vanuit gegaan waren dat ik een poesje was, maar ik wist wel beter! Ik groei zo snel en word groot en sterk, hierdoor begonnen mijn baasjes te twijfelen of ik wel een poes was. Op 5 december 2014 heb ik ze maar uit de droom geholpen door te laten zien dat ik toch echt een kater ben. Caroline nam me zelfs mee naar de dierenarts om het nog extra te laten bevestigen. Zo werd mijn naam veranderd van Kitty in Kit, wat stoerder klinkt en veel beter bij mij past.

Mijn baasjes doen er alles aan om me reis- en zeewaardig te maken, zo ga ik regelmatig lekker in bad. Moest wel even wennen hoor, maar heel erg vervelend is het niet. Buiten loslopen, dat mag ik niet, ik krijg een harnasje aan met een riempje, waar ik al heel snel aan gewend was. We gaan veel met de auto weg en ook dit vind ik geen enkel probleem meer, mag zelfs gewoon op schoot zitten van het baasje. Thuis hebben mijn baasjes heel veel speeltjes voor me gekocht en ook een net opgehangen waar ik voortdurend in klim en soms heel lui in lig.

Ook ons 2e huis, de boot, is geen vreemd terrein meer voor me. Ik ren al over het dek heen en weer, spring overal op en af en ga op onderzoek uit. Alleen lopen aan een riempje over de steigers vind ik nog niet leuk. Mijn baasjes vinden het soms nog wel eng en zijn bang dat ik uitglijd in mijn enthousiasme en in het water zal belanden. Nou, ik kijk wel uit hoor, veel te koud!

Nog iets meer over mij.
Ik houd van spelen, balletjes ben ik gek op, maar vooral allerlei capriolen uithalen in het klimnet. Lekker op schoot zitten/liggen en heel veel knorren. Maar ook de vensterbanken in huis zijn leuk, er is zoveel te zien buiten. Ook ben ik gek op bezoek, dan krijg ik volop de aandacht. Mijn baasjes zijn erg lief voor me en houden van knuffelen, maar ik laat wel weten wanneer ik daar geen zin in heb. Aandacht kom ik hier niet tekort!

Ik hoorde mijn baasjes praten over het gaan wonen op de boot en dat we in de toekomst daarmee de wereld rond gaan zeilen. Dit lijkt me heel erg spannend, ik ben wel in voor het avontuur. Ik zal jullie alles laten weten wat ik allemaal beleef!

Dit lijkt me heel erg spannend, want ik ben wel in voor het avontuur. Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn avonturen!

Zie ook Even voorstellen
----------
 
 
28-12-2014, reactie van Carel
Van harte gefeliciteerd met het nieuwe gezinslid.
Fred, Er staat hier nog een fles malt-whiskey koud te worden.
Haal je 'm op voor je op wereldreis gaat?
Hartelijke groet
Carel

 
2-01-2015, reactie van Ludmilla
hihihi, die gekke Kit, een gender-bender meisje/jongetje. Hadden jullie hem/haar niet beter
Conchita Wurst kunnen noemen? WHAHAHA!
Maar leuk verhaaltje zo.
Hopelijk heeft ze al het vuurwerk overleefd....
grtz en liefs
Ludmilla
PS Lien, we gaan gauw weer een afspraakje maken, hè?
 ----------
     << Terug >>