Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

SailingPegasus.nl - Zeilen met de Pegasus - Blogdetails
Datum: 24-12-2015    Vaccinaties
 Op de fiets gingen we naar de Travel Clinic om onze 2e vaccinatie voor Rabiës te halen.

Bij ons vorige bezoek vroegen we de arts of er nog een mogelijkheid was om een cursus te volgen om te leren hechten. Dit lijkt ons namelijk wel handig voor het geval er onderweg iets gebeurd en hulp niet direct voorhanden is. De arts ging dit direct even navragen voor ons, maar kwam met de teleurstellende mededeling dat deze cursus helaas al enige jaren niet meer gegeven werd aan vertrekkers.
Wel gaf ze ons een tip om even langs de afdeling chirurgie van het Havenziekenhuis langs te gaan en daar even te informeren. Meteen maar even gedaan en afgesproken met de afdelingssecretaresse dat zij ons terug zou bellen, na hiervoor navraag te hebben gedaan. De volgende dag kregen we ook hier een negatief antwoord op.
Maar de arts van de Travel Clinic had niet stilgezeten, zij was voor ons verder gaan informeren en van haar ontvingen we per post een tip voor een cursus die o.a. in Rotterdam gegeven wordt door  Edustitch ”hechten en knopen”. Helemaal top van haar! We hebben ons direct aangemeld voor de cursus van 30 januari 2016, hierover later meer.
----------
 
     << Terug >>